Over ons

clic2connect is een no-nonsens online bureau. Praatjes vullen geen gaatjes en daarom zijn wij doeners. Want: online sterker zijn doe je met onze software oplossingen op maat. Van webshops, apps, digitale applicaties tot complexe online omgevingen en oplossingen.

Wij werken met de beste ontwikkelaars, verspreid over de hele wereld, zodat we 24/7 kunnen doen waar we goed in zijn: bedenken, bouwen en optimaliseren van jouw digitale processen. Wij houden niet van een keurslijf, daarom maakten we zelf een digitaal framework dat de digitale grenzen verlegt.

Eigenlijk zijn het tovenaars onze digitale specialisten, zeker als het gaat om automatisering met Cold Fusion (appeltje-eitje, daar hebben we al meer dan twintig jaar ervaring mee) of JavaScript. En het is altijd passend, dankzij ons zelfontwikkelde cms - ook wel framework; de basis van alles wat wij doen. Zo bieden wij altijd creatieve maatoplossingen voor jouw technische vraagstukken. Dus zonder beperkingen.

Wij gebruiken niet graag moeilijke woorden en slaan je ook niet met vaktermen om de oren. Ons doel is jouw digitale proces zo in te richten dat je er zelf geen omkijken naar hebt. Want daar heb je ons voor.

Je mag ons bellen voor:

  • Coldfusion oplossingen (zoals omzetten naar Lucee, de open source variant)
  • CFML specialisme
  • proces digitalisering
  • bouwen van online omgevingen (kleine én grote)
  • technisch én creatief meedenken

 

Coldfusion (Closed Source) zet zeer complexe bedrijfsprocessen om in online oplossingen. Lucee is de Open Source variant.